0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

De opvallende ontwerpen weerspiegelen in veel opzichten de ontwikkelingen die zich in de moderne huiskamer hebben voorgedaan. Het uitgangspunt was functioneel, kwalitatief hoogwaardig keukengereedschap voor de Scandinavische huisvrouw - zoals geïllustreerd door de brood- en vleessnijmachine uit 1952. Toen vrouwen de arbeidsmarkt betraden, ontwikkelden Eva Solo tools om het leven in de keuken gemakkelijker te maken. In de jaren zeventig, toen open keukens een ware rage werden, waren ze het eerste bedrijf dat keukenapparatuur produceerde dat voldoende stijlvol was om tentoon te stellen.

In lijn met zijn geschiedenis staat het bedrijf vandaag bekend om het functionele en hoogwaardige ontwerp van zijn producten. Ze zijn uitgegroeid tot een modern, innovatief en internationaal designbedrijf met ongeveer 60 werknemers. Het hoofdkantoor bevindt zich net buiten Kopenhagen, Denemarken, maar hun producten worden wereldwijd verkocht. Eva Solo staan ​​nooit stil. Ondanks dat het een vierde generatie familiebedrijf is, kijken ze er elke dag naar uit om de volgende evolutionaire stap te zetten in de ontwikkeling van de nieuwe generatie Eva Solo-producten.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »